CARWRAPPING

Een compleet nieuwe look voor iedere auto zonder de originele lak over te spuiten; dat is mogelijk met carwrapping. Op basis van hoogwaardige folie die ontwikkeld is door Avery, 3M of Oracal is het mogelijk om een auto geheel te bedekken met een nieuwe kleur en afwerking. Naast de standaard kleuren zijn er ook speciale kleuren en afwerkingen leverbaar waaronder mat, zijdeglans, colorflow, flip, chrome of metallic. Naast het frisse nieuwe uiterlijk is het grote voordeel van een carwrap ten opzichte van nieuwe lak dat de originele kleur behouden blijft. WTR Wrap is dé specialist in carwrapping en in te schakelen door carwrap en andere bedrijven.

Hoe werkt carwrapping?

De folies die gebruikt worden zijn specifiek ontwikkeld om alle delen met lak te bedekken met een gekleurde folie die zeer goed te vervormen is. Zo is het mogelijk om alle contouren van de auto nauwkeurig te volgen zonder vouwen, scheuren of luchtbellen. Tenminste, wanneer de folie door een ervaren professional wordt aangebracht, het is namelijk een zeer nauwkeurig werkje dat tot in het kleinste detail perfect moet zijn om een mooi resultaat op te leveren. Daarmee ben je bij WTR Wrap in goede handen. En wanneer de eigenaar weer terug wil naar de oude lak is dat geen enkel probleem.

Wat je moet weten over een carwrap

De folies zijn leverbaar in een groot aantal kleuren, waaronder ook opvallende stijlen zoals mat zwart of rood met zijdeglans en zelfs parelmoer. Het betreft een niet-destructieve behandeling, daarmee blijft de onderliggende lak intact. Het is dus mogelijk om later de auto weer in de oorspronkelijke toestand terug te brengen. Sterker nog, de UV-werende eigenschappen van de folie zorgen ervoor dat de lak beschermd wordt, daarmee verhoog je de restwaarde van de auto aanzienlijk.

Portfolio

Meer weten?

Informeer naar alle mogelijkheden van WTR Wrap.