Award Winning Carwrap professional

Laten we beginnen in 2016, tijdens de Viscom beurs in Frankfurt, Duitsland. Er waren vijf rondes waarin de deelnemers aan deze competitie hun vaardigheden konden vertonen voor het publiek. De Duitsers moesten het tijdens deze thuiswedstrijd stellen met een derde en vierde positie, de eerste prijs werd toegekend aan Michael Szwacki, eigenaar van het Britse bedrijf MEK Wrap Squad. Op de tweede plek stond onze eigen Wouter Knol, die met zijn carwrapping expertise de leden van jury wist te overtuigen.

De ambitieuze carwrap professional uit de Lage Landen gaat altijd voor goud, dat bleek tijdens de Ultimate Wrap Star competitie 2018 in Orlando, de Verenigde Staten. De lat voor carwrapping ligt daar erg hoog, ditmaal werden de kandidaten met meerdere uitdagingen geconfronteerd over een periode van drie dagen. Snelheid was zeker van belang, maar de nauwkeurigheid van het werk stond voorop. Voor iedere luchtbel en kreukel werden strafpunten toegekend. Drie Amerikanen verschenen op het erepodium, toch moesten ze het afleggen tegen de nuchtere Nederlander Wouter Knol, die de eerste plek had verdiend met zijn superieure oog voor detail en jarenlange vakkennis.

Meer weten?

Naast competities is WTR Wrap ook in te schakelen als freelance carwrap specialist voor auto detailing bedrijven door heel Nederland. Meer weten? Neem gerust even contact op voor meer informatie.