CHROME DELETE

De nieuwe trend in car wrappen is Chrome delete. Met speciale folie worden chroom accenten van de auto vervangen door een andere tint, meestal glans of mat zwart. Daarmee geef je ieder voertuig een compleet andere look met een non-destructieve behandeling. Wat Chrome delete is en hoe het werkt lees je op deze pagina.

Weg met chroom

Details van chroom maken al decennia lang onderdeel uit van auto’s, motoren en andere voertuigen. Hoewel veel automobilisten deze details mooi vinden, is het niet echt meer bijzonder te noemen. Wanneer je niet zo onder de indruk bent van deze glanzende randen kun je die met Chrome delete laten verwijderen. Of beter gezegd bedekken, want deze behandeling is geheel non-destructief. De auto wordt geen schade toegebracht. Sterker nog; de speciale folie beschermt het chroom tegen schade en verkleuring.

Voordelen van Chrome delete

Transformeer het uiterlijk van de auto.

De behandeling is omkeerbaar.

De folie is bestand tegen neerslag en de wasstraat.

Bescherm de chromen delen van iedere auto.

Snelle oplevering met een langdurig resultaat.

Hoe werkt Chrome delete?

Het aanbrengen van de folie is een nauwkeurig karwei dat met aandacht voor detail uitgevoerd moet worden. Er mogen geen bellen onder de folie achterblijven, en de randen moeten strak zijn. Laat deze klus gerust over aan onze wrap specialisten. Er zijn verschillende kleuren om uit te kiezen, waarvan zwart en donkergrijs het meest populair zijn. Wanneer de lak donker is vormt de body van de auto één geheel, bij een lichtere kleur lak ontstaat er juist een opvallende omlijning.

Prijzen

Tesla S/X : €550,00
Tesla model 3: €450,00
Audi/BMW/Mercedes €250,00
Toevoeging van grill of daklijsten op aanvraag i.v.m. variaties.

prijzen zijn exclusief btw

Chrome Delete

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Chrome delete of een vrijblijvende prijsopgave.