PPF / COLORED PPF

Wat is PPF?

PPF, wat Paint Protection Film betekent, is een 100% transparante beschermfolie met zelfhelende eigenschappen. De beschermfolie, ook wel steenslagfolie genoemd, beschermt het lakoppervlakte tegen beschadigingen en krassen.

Waarom kiezen voor Paint Protection Folie

Tegenwoordig zijn de auto-oppervlakken complexer en gevoeliger voor schade dan ooit tevoren. De lak van een auto is vatbaarder geworden voor steenslag, dankzij de meer geavanceerde aerodynamica en uitvoeringen. De moderne auto is nu veel groter dan zijn voorganger. Maar als we kijken naar bijvoorbeeld parkeerplaatsen, dan zijn deze juist veel kleiner geworden.
Omgevingselementen, verslechtering van het wegdek en puin zorgen ervoor dat jouw voertuig constant risico loopt op lakbeschadiging. Paint Protection Film helpt jouw voertuig in een goede conditie te houden. Dit komt door een vrijwel onzichtbare beschermfolie, die we aanbrengen op jouw voertuig. Zo minimaliseer je steenslag en biedt het bescherming tegen krasjes en insectenvlekken. Uiteindelijk zorgt dit er natuurlijk voor dat jouw investering goed beschermt blijft, en helpt het de inruilwaarde van jouw voertuig te behouden.

Bescherm je de lak, dan bescherm je jouw investering.

Wat kost PPF?

Je kunt al een full front PPF behandeling aanschaffen vanaf €1700 ex btw. (Prijs is variabel per auto)

Een full front betekend alle impact delen van de auto: voorbumper, motorkap, voorschermen, koplampen a-style en de spiegels. Deze complete behandeling beschermt uw auto optimaal tegen steenslag.

PPF is verkrijgbaar in glanzende, matte en gekleurde afwerking.

Ook kan de gehele auto voorzien worden van PPF of delen zoals de instap van je achterbumper. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Portfolio

Meer weten?

Informeer naar alle mogelijkheden van WTR Wrap.